Breaking News
30 Οκτωβρίου 2017

Ο φόργουορντ των Μπακς πήρε θέση για την κουβέντα που έχει ξκεκινήσει για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη

 

Στα έξι πρώτα ματς των Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εντυπωσιακός και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις που τον θέλουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο του MVP της σεζόν.

Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και μετά τη νέα παράσταση, αυτή τη φορά κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε θέση για τις συζητήσεις περί MVP. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: “Για να είμαι ειλικρινής, είναι δύσκολο να μην δίνω προσοχή. Ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις παντού το πρόσωπό σου, αλλά είμαι χαμηλών τόνων και θέλω να παραμείνω έτσι, επειδή είναι μια μεγάλη σεζόν. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου να νικάει. Προσπαθώ να απέχω από αυτές τις συζητήσεις για MVP. Απλά διαγράφω τα apps. Έχω ανθρώπους δίπλα μου, όπως την κοπέλα μου και τα αδέρφια μου, που μου λένε ότι πρέπει να τα διαγράφω, γιατί όλος αυτός ο ντόρος μπορεί να με κάνει να τα χάσω. Προσπαθώ να μην βλέπω πολλή τηλεόραση και κάθε σόου που μιλάει για εμένα. Προτιμώ να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου”.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών του, αλλά και του Κρις Μίνλτετον: “Οι συμπαίκτες μου είναι πάντα στην σωστή θέση. Πάντα μου δίνουν την μπάλα σε μις ματς. Κι εγώ προσπαθώ να παίζω σκληρά και να βοηθάω την ομάδα να νικάει. Όταν ο Κρις είναι μέσα στο παιχνίδι, η μπάλα κινείται. Είναι απίστευτος σκόρερ, αλλά η μπάλα ποτέ δεν κολλάει στο χέρι του. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό”.
aek365.com

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics