Breaking News
09 Απριλίου 2019

Πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Χόλιγουντ, μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς απέρριψε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, καθώς οι παραγωγοί του Space Jam 2 έλαβαν αρνητική απάντηση από τον αστέρα των Μπακς.

 

Ο "Greek Freak" δήλωσε πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του και δεν θέλει να χάσει δύο εβδομάδες προπονήσεων, ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι λάτρης του Χόλιγουντ και δεν του αρέσει το έξτρα δράμα, καθώς θέλει να είναι ο εαυτός του.

Το Μιλγουόκι είναι πρώτο στην ανατολική περιφέρεια και με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (Οκλαχόμα 11/4), ετοιμάζεται για την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics