Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ενθαρρύνει νέες προσεγγίσεις στην εργασία ή τις υπηρεσίες σου και την αύξηση ή τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η επίλυση προβλημάτων έρχεται εύκολα καθώς βλέπεις τα πρακτικά θέματα με νέο πρίσμα. Μια λύση μπορεί να έρθει σε σένα φαινομενικά απροσδόκητη, αν και πιθανότατα σε έχει ξανασυναντήσει στο παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για έρευνα προγραμμάτων ή καθεστώτων υγείας, καθώς εναλλακτικές λύσεις μπορούν να μπουν στην εικόνα. Αν και οι ήρεμες στιγμές είναι κατάλληλες για σένα τώρα, έχεις ενεργές κάποιες πολύ θετικές, μακροπρόθεσμες επιρροές που βελτιώνουν τις προοπτικές σου.

Ταύρος

Ο Ήλιος στον ηλιακό 5ο οίκο σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό στο ζώδιο σου και εσύ εκπέμπεις θετικότητα. Θα μπορούσες να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τους άλλους και τα έργα σου, καθώς κοιτάς την πρόοδο και τις βελτιώσεις. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική τώρα τραβώντας την προσοχή των άλλων. Μπορεί να αισθάνεσαι εξαιρετικά ρομαντική ή απλά σίγουρη και εκφραστική. Υπάρχει αρκετή ενέργεια και μια ισχυρή αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Η παρόρμηση να ρισκάρεις είναι έντονη και οι κινήσεις σου μπορεί να είναι βιαστικές αλλά διαισθητικές.


Δίδυμοι

Με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού που θα σε επανεκκινήσει και θα σου δώσει ενέργεια. Μπορεί να εξετάσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι και που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Ακόμη και με αυτή την έντονη αίσθηση του να προχωράς μπροστά και να αφήνεις πίσω σου αρνητικά στοιχεία του παρελθόντος, είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις το παρελθόν και πως σε επηρεάζει στο παρών. Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Ερμής σταματά και επανέρχεται ορθόδρομος και αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης φέρνει λιγότερη αναποφασιστικότητα, αλλά σήμερα ωστόσο τα πράγματα είναι ακόμα λίγο μπερδεμένα.

Καρκίνος

Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα προοδευτικές, ενθουσιώδεις και ζωηρές σήμερα. Οι ευκαιρίες μπορούν να προέρχονται από ή μέσω φίλων, ομάδων, συναντήσεων και επικοινωνιών. Είναι εύκολο να έχεις ανοιχτό μυαλό, να εντοπίζεις τις ευκαιρίες και να ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα. Είσαι εξαιρετικά εφευρετική και δε φοβάσαι να δείξεις στους άλλους τις μοναδικές σου ιδιότητες. Εσύ αλλά και οι άλλοι, είστε πιο πρόθυμοι να διασκεδάσετε με ασυνήθιστους τρόπους και ιδέες αυτή τη στιγμή. Η διερεύνηση διαφορετικών τρόπων σχέσης και επικοινωνίας μπορεί να είναι ικανοποιητική.

Λέων

Η θέση των χρημάτων και η αυτοεκτίμηση σου βρίσκονται σε υψηλή εστίαση και η χθεσινή νέα Σελήνη έφερε νέα ενέργεια σ’ αυτά τα θέματα. Σήμερα σκέφτεσαι ως πρωτοπόρα σε οικονομικούς και οικιακούς τομείς , καθώς έχεις μια ισχυρή αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις θετικές αλλαγές. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από περιοριστικές συνθήκες, θέτοντας τις βάσεις για νέα ξεκινήματα και τελικά οδηγώντας σε περισσότερη ελευθερία. Μπορεί να αναβαθμίσεις την τεχνολογία ή να πέσεις πάνω σε κάτι που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητα σου.

Παρθένος

Παίρνεις το θάρρος να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου και μπορεί να λύσεις ένα ή δυο προβλήματα, είτε για τον εαυτό σου είτε για τους άλλους που σε θαυμάζουν για την πρωτοτυπία και τη μοναδική σου προοπτική. Οι μη συνηθισμένες δραστηριότητες και οι νέες ιδέες μπορούν να κατέχουν εξέχουσα θέση. Τα έργα επικοινωνίας, η μάθηση και οι μεταφορές είναι τομείς ανάπτυξης. Πράγματι είσαι πιο ανοιχτή σε αλλαγές και πρόοδο απ’ ότι συνήθως. Ο Ερμής προετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου και αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση καθυστερήσεων και μπλοκαρισμάτων.

Ζυγός

Ο εσωτερικός κόσμος σου είναι ζωντανός τώρα και θα μπορούσες να έχεις μια ισχυρή αίσθηση ότι είναι καιρός να κάνεις σημαντικές συναισθηματικές ή πνευματικές αλλαγές. Όπως συμβαίνει συχνά αυτές τις μέρες, η προσοχή σου στρέφεται στα παρασκήνια. Έχεις την τάση να ψάχνεις μέσα σου για απαντήσεις. Το ανοιχτό μυαλό είναι το κλειδί αυτή τη στιγμή και θα μπορούσες να αισθάνεσαι πολύ χαρούμενη με τις ανακαλύψεις. Οι εκπλήξεις και οι ευκαιρίες καθώς και ένα στοιχείο ή ένα άτομο του παρελθόντος που επανεμφανίζεται μπορεί να είναι μέρος αυτού. Ο σταθμός του Ερμή και η επαναφορά του σε ορθή πορεία θα βάλει σε κίνηση σταδιακά τα σχέδια σου.

Σκορπιός

Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ ζωντανή καθώς και τα σχέδια σου να πηγαίνουν καλά. Ο Ήλιος και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα τρίγωνο ανοίγοντας σουδυνατότητες που σχετίζονται με ένα σύντροφο, ένα ιδιαίτερο όνειρο ή έναν φίλο. Μια μέρα μετά από τη νέα Σελήνη οι σχέσεις ετοιμάζονται να ζωντανέψουν και συναρπαστικές αλλαγές είναι στον ορίζοντα. Ο Ερμής επίσης τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και θα τεθεί τέλος στις καθυστερήσεις τις επόμενες μέρες. Θυμήσου ωστόσο, ότι οι επικοινωνίες μπορεί να παραμείνουν μπερδεμένες καθώς ο Ερμής αλλάζει πορεία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρεις ευαίσθητα θέματα στο τραπέζι.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι καλή για καινοτόμες ιδέες ή μεθόδους και μια έντονη αίσθηση ότι πρόκειται να προχωρήσεις. Κάποια συναισθηματική αποστασιοποίηση σε βοηθά να ξεπεράσεις τους περιορισμούς του παρελθόντος και να απαλλαγείς από το να ασχολείσαι με συγκεκριμένα θέματα του παρελθόντος. Για εσένα αυτό σχετίζεται κυρίως με πρακτικά θέματα και την υγεία. Νέες εξελίξεις στην επαγγελματική σου πορεία ή ένα έργο εργασίας μπορεί να προκύψουν και να σημαίνουν πρόοδο. Ευχάριστες εκπλήξεις είναι πιθανές τώρα και είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς το πως να απαλλαγείς από ανθυγιεινές συνήθειες.

Αιγόκερως

Τώρα πιέζεσαι για μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των πραγμάτων που πρέπει να κάνεις και να διατηρήσεις τη ζωή σου σε τάξη, ιδιαίτερα εκείνων που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και σε απομακρύνουν από την καθημερινότητα. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ενθαρρύνει να βρεις έμπνευση. Μπορεί να έχεις τη διάθεση να μάθεις, να διδάξεις ή να διευρύνεις την κατανόηση σου για ένα θέμα. Η σύνδεση με ανθρώπους μέσω διαφορετικών πεποιθήσεων ή ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ικανοποιητική. Μπορείς να εκφραστείς δημιουργικά και να πιέσεις τον εαυτό σου πέρα από το φόβο για όμορφα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση Ήλιου –Ουρανού είναι συναρπαστική και υποδηλώνει ότι υπάρχουν πολλά να μάθεις, ιδιαίτερα για τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου. Σου δίνονται ευκαιρίες για να ρυθμίσεις τα πράγματα σωστά με τα χρήματα ή με τη βαθύτερη δυναμική μιας σχέσης και μπορεί τώρα να λάβεις ένα σημάδι. Τα θέματα της καρδιάς μπορούν να ευδοκιμήσουν και είναι καλή ιδέα να αφιερώσεις χρόνο για να απολαύσεις τις δονήσεις. Μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και η επίλυση προβλημάτων για συναισθηματικά και οικιακά θέματα να είναι στο επίκεντρο και θετικά.

Ιχθύες

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού είναι αισιόδοξη, στραμμένη προς το μέλλον και σε βοηθά να αξιοποιήσεις την ενέργεια της χθεσινής νέας Σελήνης. Μπορεί να σημειωθεί πρόοδος σε ένα έργο συνεργασίας ή επικοινωνίας. Είναι πιθανό να ανοιχτείς και να ενθαρρύνεις τους άλλους. Η εφευρετική σκέψη και οι νέες προσεγγίσεις βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο, βοηθώντας σε να δεις παλιά προβλήματα με νέο και πιο αισιόδοξο τρόπο. Επίσης σήμερα ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση και βοηθά στην απομάκρυνση των φραγμών πληροφοριών. Ανυπομονείς για αυξημένη διαύγεια, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου καθώς ο Ερμής ανακτά σιγά – σιγά την κανονική του ταχύτητα.
tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού: Βγήκαν οι εθνικές ομάδες, που θα καλύψουν τις θέσεις των μεταλλίων

 

 

 

 

Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics