Breaking News
02 Οκτωβρίου 2017

Ο Τζέισον Κιντ υπογράμμισε πως άπαντες στους Μιλγουόκι Μπακς είναι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την απώλεια του πατέρα του.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τον Έλληνα παίκτη, ώστε να ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του, με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικά, ο Κιντ τόνισε: «Είμαστε όλοι θλιμμένοι με την απώλεια του Γιάννη. Όλοι μας, το τιμ, οι παίκτες, η διοίκηση, θα κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη μέχρι να επιστρέψει. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν ξεχωριστό άνθρωπό σου. Η ομάδα έχει κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την οικογένεια του Γιάννη. Περνά μια δύσκολη περίοδο και θα είμαστε δίπλα του για να το ξεπεράσει. Αυτό που έχουμε φτιάξει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια μπορεί να μας βοηθήσει. Έχουμε εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα, που όλοι τους ανησυχούν για τον Γιάννη και θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει να είσαι Buck».

novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics