Breaking News
04 Οκτωβρίου 2017

Mετά τον απροδόκητο θάνατο του πατέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλου του οργανισμού των Mπακς.

Ο Τζέισον Κιντ του έδωσε πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Ελεύθερος να επιστρέψει στην προετοιμασία των Μιλγουόκι Μπακς όποτε αυτός θελήσει είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με τον προπονητή του Τζέισον Κιντ.

Ο τεχνικός των «ελαφιών» μετά τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας με τους Ντάλας Μάβερικς αναφέρθηκε εκτενώς στον Giannis λέγοντας με αφορμή την απουσία του λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του Τσαρλς.

«Εξαρτάται από τον ίδιο το πότε θα επιστρέψει. Αυτός θα αποφασίσει πότε είναι έτοιμος να το κάνει και μετά είναι δικό μας θέμα να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτό που περνάει», είπε ο Κιντ ο οποίος αποκάλυψε πως «από το βράδυ της Παρασκευής όταν έφυγε ο πατέρας του αρκετά μέλη της ομάδας μιλούν μαζί του είτε τηλεφωνικά είτε με μηνύματα για να δούμε ότι είναι καλά. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι θέλει χρόνο για να επιστρέψει».

Σύμφωνα με τον προπονητή των Μπακς ο Αντετοκούνμπο περνάει μία απίστευτα δύσκολη κατάσταση. «Είναι μία δυστυχής περίσταση. Όλοι προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του που περνάνε πολύ δύσκολα» είπε με τον Giannis να τίθεται και επίσημα από την ομάδα «εκτός δράσης επ’ αόριστο» δίχως δηλαδή να υπάρχει προγραμματισμένη η επιστροφή του κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.
contra.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics