Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2020

Όπως σε κάθε ΕΚΟ διαγωνισμό τριπόντων έτσι και φέτος, στο 24ο ΕΚΟ All Star Game συμμετείχαν οι κορυφαίοι σουτέρ του ελληνικού Πρωταθλήματος. Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Μπόμπι Μπράουν.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ έδωσε ένα ρεσιτάλ τόσο στον πρώτο γύρο όπου μέσα από διπλό-μπαράζ απέκλεισε τον Κώστα Παπαδάκη όσο και στον τελικό όπου ήταν πιο αποτελεσματικός από τον Κόνερ Φράνκαμπ.

Ο Μπράουν είχε 26 πόντους στον τελικό έναντι 18 του γκαρντ του Ρεθύμνου Cretan Kings μετρώντας 21/25 τρίποντα! Έτσι έδωσε συνέχεια και στην παράδοση των τελευταίων χρόνων αφού αυτή ήταν η τέταρτη φορά στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις στις οποίες νίκησαν παίκτες του ΠΑΟΚ (Δέδας, Κόνιαρης, Γκος και Μπράουν).

Ο πρώτος γύρος εξελίχθηκε αρχικά από ένα σόου του Κόνερ Φράνκαμπ αφού ο Αμερικανός του Ρεθύμνου Cretan Kings πήρε τους 25 από τους 30 πόντους του διαγωνισμού, κερδίζοντας μία θέση στον τελικό μαζί με την αποθέωση του κοινού στα “Δύο Αοράκια”. Πριν από αυτόν εκτέλεσε ο Κώστας Παπαδάκης σταματώντας στους 21 πόντους, επίδοση την οποία “έπιασε” ο τελευταίος διαγωνιζόμενος του πρώτου γύρου Μπόμπι Μπράουν. Έτσι οι δυο τους έκαναν έναν γύρο-μπαράζ για να προκύψει ο αντίπαλος του Φράνκαμπ όμως κι εκεί δεν βγήκε νικητής αφού στον αμφότεροι είχαν από 19 βαθμούς! Στον δεύτερο γύρο ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν πιο εύστοχος και πήρε το δεύτερο “εισιτήριο” για τον τελικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics