Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2018

Με ήττα έριξε αυλαία στις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ο Αρης. Παρά την όρεξη και ενέργεια που φανέρωσε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, έχασε στο Αλεξάνδρειο, για τη 14η αγωνιστική του Champions League, στο αδιάφορο βαθμολογικά, για τον ίδιο, παιχνίδι από την Οστάνδη, με 70-66. 

 

Αποτέλεσμα με το οποίο έφτασε στις 9 συνεχείς ήττες εντός και εκτός των τειχών (σ.σ. τελευταία νίκη του ήταν στις 6/1, στο πρωτάθλημα, στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο). 

Οι Βέλγοι ανέτρεψαν το σκηνικό υπέρ τους στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας εκφραστές τους τους Ζαν Σαλούμου (15π., 3 ριμπ., 4 ασ), Ελίας Λασίσι (14π.), Τσέις Φίλερ (12π., 7 ριμπ., 1κλ., 1 κοψ). Ξεχώρισε περισσότερο για τον Αρη ο Ιβάν Μάρας (20π., 6 ριμπ.).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics