Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2018

Tην πρωταθλήτρια Τσεχίας, Νίμπουρκ, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στη φάση των «16» του FIBA Basketball Champions League. Tην τουρκική Καρσίγιακα βρίσκει στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ.

 

    Oι πρώτοι αγώνες θα λάβουν χώρα στις έδρες των ελληνικών ομάδων και είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 6-7 Μαρτίου, με τις ρεβάνς να διεξάγονται μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή 13-14 Μαρτίου.

    Η αντίπαλος της ΑΕΚ, Νίμπουρκ, τερμάτισε στη 2η θέση του Β΄ ομίλου, με ρεκόρ 10-4. Στον ίδιο όμιλο αγωνιζόταν και ο Άρης, τον οποίο νίκησε 2 φορές η αήττητη σε 21 αγωνιστικές στο τσεχικό πρωτάθλημα Νίμπουρκ (99-70 στην Τσεχία, 71-65 στη Θεσσαλονίκη). Συνολικά, η Νίμπουρκ έχει μέσο όρο 82,3 πόντους παραγωγικότητα, ενώ δέχεται κατά μέσο όρο 78,6 πόντους.

    Με ρεκόρ 10-4 τερμάτισε και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Καρσίγιακα, στον Α όμιλο του BCL. Η τουρκική ομάδα σκοράρει 85,1 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 82,9 μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics