Breaking News
22 Ιανουαρίου 2019

Σπουδαία επιτυχία για τον Προμηθέα Πατρών, που στην παρθενική του συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κατάφερε να εξασφαλίσει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του FIBA Champions League, νικώντας 77-64 την Στρασμπούρ στην Πάτρα.

 

Μετά από ένα ισορροπημένο (39-41) αλλά κακό αμυντικά πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Πάτρας, οι παίκτες του Γιατρά κράτησαν στους 23 μόλις πόντους τους Γάλλους στο δεύτερο 20λεπτο, και έφτασαν με άνεση στην 8η νίκη τους. 

Οι Πατρινοί έφτασαν έτσι στο 8-4, είναι μόνοι δεύτεροι και από τώρα, βρίσκονται στη φάση των 16 της διοργάνωσης. 

Ο Νίκος Γκίκας ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, προσθέτοντας ακόμα 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο Χολ είχε 13 πόντους, ενώ Μέιερ και Μπράουν (6ρ, 4ασ) πρόσθεσαν από 11 πόντους έκαστος. 

Για τη Στρασμπούρ που βρίσκεται στο 6-6, πρώτος σκόρερ ήταν ο Φαλ με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics