Breaking News
27 Νοεμβρίου 2017

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς θα επιδιώξει να πετύχει το απόγευμα της Δευτέρας (27/11, 17:00) η Εθνική ομάδα απέναντι στο Ισραήλ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ 2019.


Η «γαλανόλευκη» μετά το «διπλό» στο Λέστερ επί της Μεγάλης Βρετανίας, την περασμένη Παρασκευή (24/11), θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην πιο ανταγωνιστική, ίσως, ομάδα του 8ου γκρουπ.
Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» Ηρακλείου, ο Γιάννης Μπουρούσης δεν θα δώσει το παρόν, καθώς μετά τη σπουδαία εμφάνισή του εναντίον των Άγγλων επέστρεψε στην Κίνα, ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ενισχυθεί με τους Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ιαν Βουγιούκα.
Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στη μύτη δεν ήταν σοβαρός και ο αρχηγός της Εθνικής θα δώσει κανονικά το παρόν, ενώ χθες Κυριακή (26/11) «κόπηκαν», ο Αντώνης Κόνιαρης (κάκωση στον ώμο), ο Ντίνος Μήτογλου και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρνταν Ντοζάι (Κροατία), Σεργκέι Μπελιάκοφ (Ρωσία) και Τσίπριαν Στόικα (Ρουμανία). Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Εσθονία υποδέχεται τη Μ. Βρετανία αναζητώντας αμφότερες την πρώτη τους νίκη.

Το πρόγραμμα ως το τέλος της πρώτης φάσης για τον όγδοο όμιλο:

3η Αγωνιστική-Παρασκευή 23/02/2018
Ελλάδα-Εσθονία
Ισραήλ-Μ. Βρετανία

4η Αγωνιστική-Κυριακή 25/02/2018
Ελλάδα-Μ. Βρετανία
Εσθονία-Ισραήλ

5η Αγωνιστική-Παρασκευή 29/06/2018
Ισραήλ-Ελλάδα
Μ. Βρετανία-Εσθονία

6η Αγωνιστική-Δευτέρα 02/07/2018
Εσθονία-Ελλάδα
Μ. Βρετανία-Ισραήλ

Στην 2η φάση προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε γκρουπ και ο ελληνικός όμιλος «ενώνεται» με τον έβδομο, στον οποίο βρίσκονται Σερβία, Γερμανία, Γεωργία και Αυστρία μεταφέροντας τις νίκες από την πρώτη φάση. Από αυτά τα τέσσερα νέα γκρουπ οι τρεις πρώτες ομάδες πηγαίνουν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics