Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τους φίλους του μπάσκετ ότι την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν στο Ηρακλειο, τα εισιτήρια των αγώνων της Εθνικής μπάσκετ με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία στα δύο Αοράκια. Οι τιμές είναι 10 ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η Εθνική Ανδρών έχει... διπλή αποστολή στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Στις 23 και στις 25 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί στα «Δύο Αοράκια» την Εσθονία και την Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. O γονέας που συνοδεύει ένα παιδί ως 12 χρονών, θα καταβάλλει αντίτιμο για ένα εισιτήριο.
Εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.ticketcore.gr/booking/fwc2019/ και θα διατίθενται και από το γήπεδο από την Τετάρτη (21/2) από τις 12.00 ως τις 18.00».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics