Breaking News
29 Ιουλίου 2016

Τα οικονομικά προβλήματα οδηγούν την ομάδα στη Β' Εθνική

Η Κηφισιά ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την ομάδα των Βορείων προαστίων να παίζει τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική.

Η αποχώρηση του κύριου χρηματοδότη της Κηφισιάς, της οικογένειας Δημουλά, έπαιξε καταλυτικό ρόλο καθώς τα οικονομικά προβλήματα ήταν τεράστια.

Πλέον αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε σε ποια ομάδα θα κάνει πρόσκληση ο ΕΣΑΚΕ ώστε να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Ο Φάρος περιμένει να την πάρει, καθώς είναι ο πρώτος επιλαχών, αλλά την ίδια στιγμή περιμένει και ο Εθνικός.

Από την στιγμή που η Κηφισιά θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική, τότε στην Α2 θα ανέβει το Ηράκλειο. Η ΑΕΝΚ, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποχωρεί από την πρώτη κατηγορία ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics