Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2020

Την Τετάρτη ο καιρός στη δυτική Ελλάδα θα αλλάξει με επικράτηση νοτιάδων, τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχιστούν οι βοριάδες με μικρή όμως άνοδο της θερμοκρασίας.

Πέμπτη και Παρασκευή οι βροχές και οι καταιγίδες θα επεκταθουν στις περισσότερες περιοχές, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο λόγω νοτιάδων και τα χιόνια θα περιοριστούν στα βουνά.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως στην δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από -3 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αυξημένες νεφώσεις, μικρή η πιθανότητα βροχής και το θερμόμετρο από 7 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, μικρή η πιθανότητα βροχής.

Στην Πελοπόννησο, λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 6 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις με παροδικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια. Άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αυξημένη συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στην Θεσσαλία. Ο υδράργυρος από 5 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics