Breaking News
10 Ιουνίου 2019

Η εταιρία HBO κατάφερε να καθηλώσει όλον τον πλανήτη επί 8 σεζόν με την επική σειρά της «Game of Thrones». Αυτή τη φορά κάνει πάλι το ίδιο με την μίνι σειρά (5 επεισοδίων) «Chernobyl».

 

Η νέα τηλεοπτική επιτυχία αφηγείται με άκρως ρεαλιστικές και σκληρές εικόνες, μια από τις πιο φρικιαστικές καταστροφές που έχει ζήσει ο κόσμος, του πυρηνικού δυστυχήματος του 1986.

Ένας πόλεμος εναντίον της αλήθειας ξεδιπλώνεται στους δέκτες μας μη μπορώντας πια να αρνούμαστε την πραγματικότητα της φυσικής αλλά και ηθικής καταστροφής που προκλήθηκε πριν 33 χρόνια.

Το «Chernobyl» ενώ έχει δυσάρεστο περιεχόμενο έχει καταφέρει να κερδίσει τη λατρεία των τηλεθεατών ανά τον κόσμο και έρχεται πρώτο σε όλες τις μετρήσεις ξεπερνώντας ακόμα μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Game of Thrones», «Breaking Bad» κ.α.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics