Breaking News
26 Αυγούστου 2019

Η Μύκονος κάθε καλοκαιρινή περίοδο αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών. Μάλιστα στο «νησί των Ανέμων» περνούν τις διακοπές τους διάσημοι ηθοποιοί και αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως ο Ρίκι Χάτον.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος έχει ηττηθεί μόνο από τους Πακιάο και Μεϊγουέδερ στην κατηγορία των μεσαίων βαρών, δημοσίευσε μέσω instagram την απόδειξη από το δείπνο που είχε με τη σύντροφο του σε εστιατόριο του νησιού. Εντύπωση ωστόσο δεν προκάλεσε το συνολικό ποσό του γεύματος που έφτανε τα 1.927 ευρώ, αλλά η τιμή της μπριζόλας που κόστισε 930 ευρώ. Εκτός από την KobeRibeye, «ζάλη» προκαλεί η τιμή του μεταλλικού νερού, που κοστολογείται με 16 ευρώ, ο διπλός εσπρέσο στα 8 ευρώ, το ψωμί 14 ευρώ και ο φυσικός χυμός στα 9 ευρώ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics