Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2019

Η"American Airlines" ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τους Μαϊάμι Χιτ για την ονομασία του γηπέδου. Οι δύο πλευρές συνεργάζονταν τα τελευταία είκοσι χρόνια, με την αεροπορική εταιρεία να αποτελεί συνώνυμο της ομάδας του ΝΒΑ.


Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνεπάγεται ότι δεν πρόκειται να ακούσουμε ή να διαβάσουμε ξανά περί "American Airlines Arena". Δεν αποκλείεται όμως αυτή να μετονομαστεί σε "Bang Bros Centre"! Η γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνό ταινιών αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων ετησίως προκειμένου να αναλάβει την ονοματοδοσία του γηπέδου των Μαϊάμι Χιτ, της ομάδας της πόλης στην οποία εδρεύει κι η ίδια.
Η πρόταση αφορά σε δεκαετή συνεργασία, κάτι που σημαίνει πως ο αμερικανικός σύλλογος αν την αποδεχτεί θα βάλει συνολικά στα ταμεία του το ποσό των 100 εκατ. δολαρίων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics