Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2019

Μια τρομερή σκηνή εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα των Γκάλαξι με τους Κολοράντο με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος μπόρεσε να βγάλει νοκ άουτ δυο εισβολείς οπαδούς απλά με το βλέμμα του.


Η ομάδα του Ζλάταν μόλις είχε χάσει με 2-1 και ο Σουηδός πήγαινε να δώσει το χέρι στους αντιπάλους του. Εκείνη την ώρα δυο εισβολείς οπαδοί πήγαν προς το μέρος του.
Μόνο που δεν πρόλαβαν να φτάσουν δίπλα του. Ο Ζλάταν άπλωσε απλά το χέρι του και κοίταξε τον έναν και χωρίς καν να τον ακουμπήσει αυτός γλίστρησε και έπεσε κάτω. Ενώ ο δεύτερος οπαδός όταν έφτασε κοντά του για κάποιο λόγο απομακρύνθηκε μόνος του.
Δείτε το βίντεο:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics