Breaking News
11 Οκτωβρίου 2019

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ριντλσπρίγκερ, όπως αποκάλυψε η κοπέλα του άσσου των Μπακς στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Ζευγάρι με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ εδώ και αρκετά χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για την έβδομη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, αλλά και για να γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Η 27χρονη κοπέλα του superstar των Μιλγουόκι Μπακς έκανε την αποκάλυψη στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας πως "το πολυτιμότερο μωρό έρχεται". Ο 25χρονος σε λίγες εβδομάδες Γιάννης ρώτησε στα σχόλια "ποιος είναι ο πατέρας;" ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γέμισε το δικό του σχόλιο με καρδούλες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics