Breaking News
31 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτες εικόνες από τις ακτές της Ιρλανδίας



Μία παράσταση ζωής έδωσε ο Κόνορ Μαγκουάιρ, σερφάροντας ίσως στα μεγαλύτερα κύματα που έχουν αντικρίσει οι ακτές της Ιρλανδίας εδώ και δεκαετίες. Ο τυφώνας Έψιλον που πέρασε προσφάτως από τον Βόρειο Ατλαντικό, δημιούργησε κύματα που σε ύψος ξεπερνούν ακόμη και τα 18 μέτρα και τα οποία έφτασαν μέχρι την Ιρλανδία, προσφέροντας όχι μόνο ένα επιβλητικό θέαμα αλλά και μία ευκαιρία ζωής για σέρφινγκ υπό τις πιο ακραίες συνθήκες.

Αν και όλη η χώρα βρίσκεται αυτή την περίοδο σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Κόνορ Μαγκουάιρ πήρε εν τέλει την απαραίτητη άδεια από τις τοπικές αρχές για να βγει μαζί με τη σανίδα του στο νερό. Οι κολοσσιαίοι υδάτινοι γίγαντες σε συνδυασμό με τις ικανότητες του Ιρλανδού σέρφερ πρόσφεραν ένα σπάνιο θέαμα για όσους βρέθηκαν Μούλαγκμορ Χεντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics