Breaking News
12 Οκτωβρίου 2017


Κριός


Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί σήμερα και αύριο, δίνει την ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις κι επαφές στις σχέσεις, τις συνεργασίες, και για θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Η Σελήνη σήμερα εστιάζει την προσοχή στο σπίτι, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας και τους δικούς σας.

Ταύρος
Μια όψη εποικοδομητική για θέματα κυρίως εργασιακά, υγείας και οικονομικών, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο φέρνει καλές συζητήσεις και γνωριμίες, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες και διάφορες διευθετήσεις και ρυθμίσεις. Μια κοινωνική μέρα η σημερινή, με επαφές, συναντήσεις και κουβεντούλα. Μαθήματα, σεμινάρια. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές, βόλτες ή κάποιο ταξιδάκι.

Δίδυμοι
Κάνει πιο ώριμη και σωστή την επικοινωνία σήμερα και αύριο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, και βελτιώνει τις επαφές σας με τα παιδιά, με το σύντροφο και με τους συνεργάτες – γίνονται καλές συζητήσεις. Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε πληρωμές κλπ, ενώ μπορεί να κάνετε διάφορα ψώνια.

Καρκίνος
Διευκολύνει κάποιες επαφές και συζητήσεις γύρω από θέματα κυρίως σπιτιού, ακινήτων, εργασίας και υγείας η θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, ευνοεί τις συμφωνίες, ενώ βελτιώνει την επικοινωνία με τους δικούς σας. Η Σελήνη σήμερα διατρέχει το ζώδιό σας και θα είναι μια δραστήρια μέρα, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Λέων
Γίνονται πιο σοβαρές κι αξιόπιστες επαφές και συζητήσεις σήμερα και αύριο με το θετικό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, μια όψη που ευνοεί τις συμφωνίες, ενώ ωριμάζει την επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Σήμερα η Σελήνη απ’ τον τελευταίο σας οίκο ωθεί σε κάποιους απολογισμούς και στο κλείσιμο διάφορων θεμάτων.

Παρθένος
Με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο μπορείτε να κάνετε αξιόπιστες επαφές και συζητήσεις γύρω από θέματα κυρίως οικονομικά και σπιτιού/ακινήτων, ευνοούνται οι συμφωνίες, ενώ βελτιώνεται και η επικοινωνία με τους δικούς σας. Έμφαση στους φίλους, σε ομαδικές δραστηριότητες και στις διαδικτυακές σας επαφές δίνει σήμερα η Σελήνη.

Ζυγός
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα και αύριο θετική όψη με τον σοβαρό Κρόνο, γι’ αυτό γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις, ενώ ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι συμφωνίες. Επίσης εύνοια σε μαθήματα κι εξετάσεις. Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά, στην κοινωνική σας ανάδειξη, αλλά και σε διάφορες υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Μπορείτε με επιτυχία σήμερα και αύριο να κλείσετε διάφορα γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα, και να τακτοποιήσετε ζητήματα οικονομικά ή να προχωρήσετε σε αγορές, πωλήσεις και συμφωνίες, με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου. Η Σελήνη σήμερα δίνει μια έμφαση στις σπουδές, όπως και σε θέματα νομικά, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Τοξότης
Σας επηρεάζει θετικά η όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, και σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές κινήσεις κι επαφές, να προχωρήσετε σε πρωτοβουλίες και ξεκινήματα, και να εξελιχτούν κάποια σχέδιά σας. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα σε θέματα οικονομικά, κι έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, συντάξεων κλπ.

Αιγόκερως
Το θετικό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο σάς βοηθά να κάνετε σοβαρές κι αξιόπιστες επαγγελματικές επαφές, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες. Επίσης βοηθά στο κλείσιμο διάφορων θεμάτων, γραφειοκρατικών ή άλλων. Μια κοινωνική μέρα η σημερινή, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σύντροφο, καλούς φίλους ή συνεργάτες, και να γνωρίσετε ανθρώπους.

Υδροχόος
Η όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί σήμερα και αύριο είναι ευεργετική για θέματα εκπαιδευτικά/σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, ενώ κάνετε και εποικοδομητικά βήματα σε κάποια σχέδιά σας. Μια παραγωγική μέρα η σημερινή, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ενασχόληση επίσης με θέματα υγείας και διατροφής.

Ιχθύες
Σήμερα και αύριο η θετική όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου είναι επιβοηθητική για θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά, σας ωθεί σε αποτελεσματική ρύθμιση και τακτοποίηση ανάλογων ζητημάτων, ενώ ευνοεί τις επαφές και τις συμφωνίες. Κατά τ’ άλλα η μέρα σήμερα αναμένεται ευχάριστη, ίσως με παραπάνω ελεύθερο χρόνο, και με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics