Breaking News
13 Οκτωβρίου 2017


Κριός


Ωραία για τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ζυγό μέχρι τις 7/11, ένα διάστημα με κατακτήσεις και όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έχουν περισσότερη αρμονία και αγάπη. Ωραία κοινωνική ζωή γενικά. Εύνοια επίσης σε θέματα αισθητικής, μόδας, τέχνης.

Ταύρος
Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα βελτιώσει και θα κάνει πιο άνετες τις εργασιακές και καθημερινές σας συνθήκες, έως τις 7/11, ένα διάστημα καλό για συνεργασίες. Πιθανά φλερτ στο χώρο δουλειάς. Επίσης αυτή η διέλευση θα ευνοήσει θέματα υγείας και διατροφής. Θα απολαύσετε περισσότερο τα μικρά καθημερινά πράγματα, ακόμα και τα κατοικίδιά σας.

Δίδυμοι
Θα σας ευνοήσει η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ζυγό μέχρι τις 7/11, ένα διάστημα με ωραία ερωτική ζωή και αρκετές κατακτήσεις, όπως και με ωραίες ευκαιρίες για διασκέδαση. Αυξημένη λάμψη και γοητεία. Περισσότερη αγάπη με τα παιδιά, βελτίωση στις σχέσεις με αυτά. Καλή εποχή για αγορά ρούχων και κοσμημάτων.

Καρκίνος
Διευκολύνει κάποιες επαφές και συζητήσεις γύρω από θέματα κυρίως σπιτιού, ακινήτων, εργασίας και υγείας η θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, ευνοεί τις συμφωνίες, ενώ βελτιώνει την επικοινωνία με τους δικούς σας. Η Σελήνη σήμερα διατρέχει το ζώδιό σας και θα είναι μια δραστήρια μέρα, ενώ ίσως προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Λέων
Γίνονται πιο σοβαρές κι αξιόπιστες επαφές και συζητήσεις σήμερα και αύριο με το θετικό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, μια όψη που ευνοεί τις συμφωνίες, ενώ ωριμάζει την επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Σήμερα η Σελήνη απ’ τον τελευταίο σας οίκο ωθεί σε κάποιους απολογισμούς και στο κλείσιμο διάφορων θεμάτων.

Παρθένος
Με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο μπορείτε να κάνετε αξιόπιστες επαφές και συζητήσεις γύρω από θέματα κυρίως οικονομικά και σπιτιού/ακινήτων, ευνοούνται οι συμφωνίες, ενώ βελτιώνεται και η επικοινωνία με τους δικούς σας. Έμφαση στους φίλους, σε ομαδικές δραστηριότητες και στις διαδικτυακές σας επαφές δίνει σήμερα η Σελήνη.

Ζυγός
Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα και αύριο θετική όψη με τον σοβαρό Κρόνο, γι’ αυτό γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις, ενώ ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι συμφωνίες. Επίσης εύνοια σε μαθήματα κι εξετάσεις. Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά, στην κοινωνική σας ανάδειξη, αλλά και σε διάφορες υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Μπορείτε με επιτυχία σήμερα και αύριο να κλείσετε διάφορα γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα, και να τακτοποιήσετε ζητήματα οικονομικά ή να προχωρήσετε σε αγορές, πωλήσεις και συμφωνίες, με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου. Η Σελήνη σήμερα δίνει μια έμφαση στις σπουδές, όπως και σε θέματα νομικά, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Τοξότης
Σας επηρεάζει θετικά η όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο, και σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές κινήσεις κι επαφές, να προχωρήσετε σε πρωτοβουλίες και ξεκινήματα, και να εξελιχτούν κάποια σχέδιά σας. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα σε θέματα οικονομικά, κι έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, συντάξεων κλπ.

Αιγόκερως
Το θετικό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα και αύριο σάς βοηθά να κάνετε σοβαρές κι αξιόπιστες επαγγελματικές επαφές, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες. Επίσης βοηθά στο κλείσιμο διάφορων θεμάτων, γραφειοκρατικών ή άλλων. Μια κοινωνική μέρα η σημερινή, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το σύντροφο, καλούς φίλους ή συνεργάτες, και να γνωρίσετε ανθρώπους.

Υδροχόος
Η όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί σήμερα και αύριο είναι ευεργετική για θέματα εκπαιδευτικά/σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, ενώ κάνετε και εποικοδομητικά βήματα σε κάποια σχέδιά σας. Μια παραγωγική μέρα η σημερινή, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ενασχόληση επίσης με θέματα υγείας και διατροφής.

Ιχθύες
Σήμερα και αύριο η θετική όψη εξαγώνου Ερμή-Κρόνου είναι επιβοηθητική για θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά, σας ωθεί σε αποτελεσματική ρύθμιση και τακτοποίηση ανάλογων ζητημάτων, ενώ ευνοεί τις επαφές και τις συμφωνίες. Κατά τ’ άλλα η μέρα σήμερα αναμένεται ευχάριστη, ίσως με παραπάνω ελεύθερο χρόνο, και με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics