Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Διατάξεις και για την τοξοβολία έχει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση ως τις 20 Αυγούστου. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

 

* Εν ενεργεία αθλητές θα μπορούν να ασκούν παράλληλα προπονητική δραστηριότητα, αρκεί να είναι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή, σύμφωνα με τα όσα νομίμως ισχύουν. Εξακολουθεί να μην επιτρέπεται η δυνατότητα ενός αθλητή να είναι προπονητής στην ίδια ή σε άλλη ομάδα της κατηγορίας, στην οποία αγωνίζεται.
* Εισάγεται η έννοια του «Εκπαιδευτή» των αθλημάτων της σκοποβολής και της τοξοβολίας, προκειμένου να παρέχεται η δυνατότητα αποκλειστικά σε ερασιτεχνικά σωματεία να αναθέτουν την εκπαίδευση των ανηλίκων αθλητών τους σε συγκεκριμένο ατομικό άθλημα ή κλάδο άθλησης, σε εκπαιδευτές με σύμβαση απασχόλησης άνευ ανταλλάγματος (οικειοθελούς προσφοράς), οι οποίοι τυγχάνουν έμπειροι αθλητές και οι οποίοι θα είναι κάτοχοι αντίστοιχου τίτλου «Εκπαιδευτή» της οικείας αθλητικής Ομοσπονδίας. Η άσκηση της δραστηριότητας του «Εκπαιδευτή» δεν υποδηλώνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την άσκηση επαγγέλματος ή επιτηδεύματος.
* Καταργούνται τα κωλύματα μη αναγνώρισης διάκρισης στα σχολικά πρωταθλήματα ομαδικών αθλημάτων και μη εγγραφής στον ειδικό πίνακα της ΓΓΑ για μαθητές/τριες που μετεγγράφονται σε Λύκεια της ημεδαπής.
* Επιτρέπεται η μετεγγραφή διακεκριμένου αθλητή σε ΣΕΦΑΑ πλησιέστερα στην έδρα του σωματείου του, εφόσον το πανεπιστημιακό τμήμα εισαγωγής του δεν καλλιεργεί την ειδικότητα του αθλήματός με την οποία σημείωσε τη διάκριση του.
* Χορηγούνται οι παροχές για εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις και σε αρτιμελείς αθλητές – συνοδούς, που αγωνίζονται νομίμως, με βάση τους διεθνείς κανονισμούς εκάστου αθλήματος, σε αγώνες Ατόμων με Αναπηρίες: Πιλότοι σε αγώνες ποδηλασίας tandem, συνοδοί τυφλών αθλητών στον στίβο, τερματοφύλακες στο ποδόσφαιρο τυφλών και συνοδοί ατόμων με εγκεφαλική παράλυση ή άλλη κινητική αναπηρία στο boccia.
archery.org.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics