Breaking News
15 Οκτωβρίου 2020

Η τοξότρια του Σ.Ο. Ελευσίνας κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο στο σύνθετο τόξο
Θάνος Σταθόπουλος  


 …

Η Νατάσα Τσακίρη αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος, μετά την επικράτησή της στον τελικό του σύνθετου τόξου, κόντρα στην Κατερίνα Ορφανίδου.

Μπορεί τα νούμερα της Τσακίρη, στον προκριματικό γύρο να μη θύμιζαν… Τσακίρη, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για να κατακτήσει την πρώτη θέση παίρνοντας παράλληλα το καλύτερο πλασάρισμα στις κόντρες.

Η επίδοση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν 657/720 (33 10άρια, 15 κεντρικά), με την Ορφανίδου να ακολουθεί με 650/720 (23 10άρια, 7 κεντρικά), έχοντας την ίδια επίδοση με την Πολύμνια Τζανόγλου, η οποία όμως είχε ένα λιγότερο κεντρικό 10άρι (23 10άρια, 6 κεντρικά).

Στις κόντρες η τοξότρια της Ελευσίνας δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αυτοπεποίθηση στο 100%, εντυπωσιακή τεχνική, σταθερό χέρι και το χρυσό μετάλλιο ήταν θέμα χρόνου.

Στην πρώτη της κόντρα η Τσακίρη αντιμετώπισε την Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου, την οποία κέρδισε με 144-118, ενώ στον ημιτελικό ξεπέρασε και το εμπόδιο της Γεωργίας Τσουκνάκη με 139-127.

Στη μάχη για το χρυσό μετάλλιο η Τσακίρη βρέθηκε απέναντι στην Ορφανίδου, που με τη σειρά της επικράτησε τόσο της Μαρίας Τσαβίχιδου (133-131), όσο και της Αγγελικής Καλαμπαλίκη (141-127).

Στον τελικό η Τσακίρη συνέχισε να ρίχνει σταθερά κι έχοντας βρει εξαιρετικό ρυθμό κατάφερε να πάρει μια ακόμη νίκη, αλλά κι έναν ακόμη τίτλο, επικρατώντας της Ορφανίδου με 140-131.

Στον αγώνα που έκρινε το χάλκινο μετάλλιο η Τσουκνάκη κέρδισε την Καλαμπαλίκη με 136-124 ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Τελική Κατάταξη – Σύνθετο τόξο (Γυναικών)

Κυριακή 11 Οκτωβρίου
1. Νατάσα Τσακίρη (Σ.Ο. Ελευσίνας)
2. Κατερίνα Ορφανίδου (Γ.Α.Σ Χολαργού)
3. Γεωργία Τσουκνάκη (Α.Σ.Η. Εκηβόλος)
4. Αγγελική Καλαμπαλίκη (Γ.Α.Σ. Χολαργός)
5. Στέλλα Αναστασιάδη (ΣΚΟΑΑΠΘ)
6. Μαρία Τσαβαχίδου (Α.Ο.Π. Ερμής)
7. Πολύμνια Τζανόγλου (Α.Σ.Η. Εκηβόλου)
8. Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου (Α.Σ.Τ. Πέλοπας)
9. Πολυξένη Λουβερδή (Σ.Ο. Ελευσίνας)
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics