Breaking News
12 Μαΐου 2024

Τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται για σήμερα (12/05) τις μεσημεβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ.

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, σήμερα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τις νυχτερινές προς τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, βροχές αναμένονται σε τμήματα της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Bόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 5 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 25 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 23-24, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 25 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

cnn.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Παπασταματοπούλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρά Ταεκβοντό στο Βελιγράδι

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics