Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2021

Μαραθώνιος Βόρειου Πόλου: Συγκλονιστική η εικόνα του τερματισμού «ντυμένος» με στρώμα πάγου

 

Ο μαραθώνιος είναι από μόνος του εξαντλητικός. Φανταστείτε να τρέχει κάποιος μαραθώνιο κάτω από πολικές συνθήκες: «Είναι σχεδόν απίστευτο. Ξέρετε, είμαι Έλληνας, οπότε αυτό δεν είναι το σωστό μέρος για μένα. Είναι σαν ένας Εσκιμώος να τρέχει σε κούρσα στην έρημο!» είναι οι δηλώσεις στο Reuters, του Αργύρη Παπαθανασόπουλου, νικητή του Μαραθωνίου στο Βόρειο Πόλο.

Ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής, που κέρδισε το συγκεκριμένο μαραθώνιο. Εξαντλημένος και «ντυμένος» από την κορυφή μέχρι τα νύχια με ένα στρώμα πάγου (ελέω του πολικού ψύχους) «κάρφωσε» την ελληνική σημαία, λίγο μετά τον τερματισμό και στη συνέχεια γονάτισε αγκαλιάζοντας την. Ο αγώνας διεξήχθη στους -33 βαθμούς Κελσίου. Ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος κάλυψε την απόσταση σε 4 ώρες 34 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα ανάμεσα σε 36 συμμετέχοντες.

 sports3.gr

Διαβάστε Επίσης

Δουβλίνο 2021: Κέρδισαν εμπειρίες και παραστάσεις οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics