Breaking News
01 Μαρτίου 2022

Καλεσμένος στο studio του crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Πάρης Ντουμάνης.

 

Video YouTube: www.youtube.com/watch?v=VPRgmxMi2pc&t=9s

Για το αν η θέση του Εργοτέλη στη βαθμολογία ανταποκρίνεται στην ποιότητα της ομάδας:

«Σίγουρα όχι. Η ομάδα είναι για πολύ περισσότερα πράγματα. Θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Θα έπρεπε να βρισκόμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Είμαστε διατεθειμένοι να τα δώσουμε όλα»

Για το έδαφος που έχει χάσει η ομάδα:

«Μερικά παιχνίδια δεν τα έχουμε τελειώσει όπως θα έπρεπε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καθένας μας θέλει να δείξει πράγματα στο γήπεδο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν υπάρχουν φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα»

Για τα δυνατά σημεία του Εργοτέλη:

«Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, όμως μερικές φορές δεν βγάζουμε τα πράγματα που θέλουμε στο γήπεδο κυρίως στο τελείωμα των φάσεων. Ασκούμε πίεση στον αντίπαλο, και έχουμε συνοχή σαν ομάδα, όμως θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

Για τις φιλοδοξίες του:

«Είναι η πρώτη μου χρονιά στον Εργοτέλη. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να παίρνω εμπειρίες μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Όλα γίνονται με τη δουλειά. Έχω όνειρα να κάνω μια μεταγραφή στο εξωτερικό».

Διαβάστε επίσης

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανκοίνωσε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσεις των εισιτηρίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης 06/03

 

 

 

 

Σήμερα 01 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics