Breaking News
01 Μαρτίου 2022

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

 

Άστατος θα είναι ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας την Τρίτη 1 Μαρίου 2022 σύμφωνα με όσα αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Τα πιο έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, όπου θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Από εκεί και πέρα θα σημειωθούν κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, στα ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά τους ανέμους θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Τέλος όσον αφορά την θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα φθάνοντας στα βόρεια τους 07 με 09 βαθμούς, στα κεντρικά τους 10 με 12 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Προσοχή επίσης διότι παγετός θα σχηματιστεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, που θα είναι τοπικά ισχυρός στα βόρεια.

Ο καιρός στις κατά τόπους περιοχές την Τρίτη (1/3)
Αττική: Αναμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 8, στην Ήπειρο από -6 έως 11 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 12 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Π. ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

 

 

 

 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανκοίνωσε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσεις των εισιτηρίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης 06/03

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics