Breaking News
12 Μαΐου 2017

Με το γυναικείο tandem των Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) να καταλαμβάνει την 7η θέση στην ατομική χρονομέτρηση Β γυναικών, άνοιξε σήμερα στην Ιταλία, η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου.

 


Ο Νίκος Παπαγγελής, παρά την πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να βρεθεί στην 11η θέση της τελικής κατάταξης μεταξύ 21 αθλητών, ενώ την παρθενική τους εμφάνιση σε διεθνή αγώνα ποδηλασίας έκαναν οι Κατερίνα Ελ Λατίφ και Μαρία Ελπίδα Μπαρδάκη που κατέλαβαν την 5η και 7η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους.



«Ο Παπαγγελής ήταν λίγο άτυχος. Έπεσε αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε, ολοκληρώνοντας τον αγώνα και την προσπάθειά του, ενώ και το γυναικείο tandem έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Γενικά η ελληνική παρουσία στην ατομική χρονομέτρηση κι αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

Η ελληνική παρουσία με νούμερα:
Β γυναικών
7. Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη 36:11.47
C2 ανδρών
11. Νίκος Παπαγγελής 17:56.99
Η4 γυναικών
7. Μαρία Ελπίδα Μπαρδάκη 30:49.06
C2 γυναικών
5. Κατερίνα Ελ Λατίφ 25:44.47

Την Κυριακή, τα ελληνικά πεντάλ θα συμμετέχουν στον αγώνα αντοχής.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ολλανδίας: Δέκtta.grατη η Λουφάκη στο ξίφος μονομαχίας

AdTech Ad
Την 10η θέση στο ξίφος μονομαχίας γυναικών κατηγορίας Β κατέλαβε η Κέλλυ Λουφάκη, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο που φιλοξενείται στην πόλη Σταντσκανάλ της Ολλανδίας.

Η Ελληνίδα οπλομάχος σημείωσε μία νίκη επί συνόλου έξι αγώνων στη φάση των ομίλων, την ίδια στιγμή που η Αδαμαντία Στυλιανή Ζαχαριάδη ήταν 19η στο ξίφος μονομαχίας κατηγορίας Β`.
gazze

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics