Breaking News
01 Μαΐου 2024

Με μεγάλη συμμετοχή από τα σωματεία της Κρήτης πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών και Κ20 στο Ηράκλειο.


Οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές επιδόσεις και με καλά πλασαρίσματα να δώσουν στον σύλλογο την πρώτη θέση στη βαθμολογία στις πέντε από τις έξι κατηγορίες, στους άνδρες (Ανδρών, Κ20, Κ16) και στις γυναίκες στις κατηγορίες Κ20 και Κ16.

Οι κορυφαίοι σφυροβόλοι έδωσαν ραντεβού στην Κρήτη
Ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες σφυροβόλους συναντήθηκαν στο Ηράκλειο της για τον 8ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν καλύτερος όλων με βολή στα 72,86 μέτρα και ακολούθησαν ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 72,79, ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 71,68 και ο Ορέστης Ντουσάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 70,80 μέτρα.

Ο Σοφοκλής Κουβεδάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν νικητής στη σφυροβολία Κ20 με 67,02 μέτρα σε μία ακόμη καλή παρουσία στη σεζόν.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζελος) έκανε ένα πρώτο ξεμούδιασμα στον όμιλο της Κρήτης και τερμάτισε σε 14.26. Στα 110 μέτρα Ανδρών Κ20 δοκίμασε τις δυνάμεις του ο Πέτρος Παπαγιάννης (ΓΣ Βιτσέντζος Κορνάρος) που ήταν νικητής με 14.49.

Στον τέταρτο αγώνα του στη θερινή περίοδο, ο Αρτέμιος Αδαμάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έστειλε τον δίσκο στα 56,56 μέτρα συνεχίζοντας τις σταθερές εμφανίσεις. Νικητής του αγώνα ήταν ο Κύπριος Γιώργος Κονιαράκης με 60,42 μέτρα.

Πρεμιέρα για Γναφάκη στο Ηράκλειο

Πρεμιέρα για το 2024 έκανε η Δήμητρα Γναφάκη (Παναθηναϊκός) στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα. Η 26χρονη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της Κρήτης με 59.67.

Επίσης στον 8ο όμιλο ο Έντυ Εκχόσου (ΑΑ Ηρακλείου Κρήτης) ήταν πρώτος στα 200 μέτρα με 21.58 (1,5) με τον Πέτρο Παπαγιάννη, του ΓΣ Βιτσέντζος Κορνάρος, να ακολουθεί με 21.70.
athlitiko.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 01/05/2024

 

 

 

 

Χωρίς τον αρχηγό του θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics