Breaking News
25 Οκτωβρίου 2016

Η ομάδα της Κομοτηνής θα συμμετάσχει σε ραδιομαραθώνιο για τον μικρό Χρήστο-Γεώργιο Θεοδωρίδη

Σε ραδιομαραθώνιο για τη στήριξη ενός εξάχρονου παιδιού θα συμμετάσχει την Τετάρτη (26/10) ο Πανθρακικός.

Ο μικρός Χρήστος-Γεώργιος Θεοδωρίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί στη Ρωσία, προκειμένου να λάβει εξειδικευμένη θεραπεία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Κομοτηνής: «Ο Πανθρακικός ανταποκρινόμενος στον κοινωνικό του ρόλο λαμβάνει μέρος στο Ραδιομαραθώνιο αλληλεγγύης και αγάπης, προκειμένου να στηριχθεί ο συμπολίτης μας Χρήστος-Γεώργιος Θεοδωρίδης, στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στις 11:30 το πρωί, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, καθώς επίσης και του τεχνικού επιτελείου θα επισκεφθούν το στούντιο εξωτερικών μεταδόσεων, που θα έχει στηθεί, για τις ανάγκες του ραδιομαραθώνιου, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής (Πλατεία Ειρήνης), δείχνοντας ότι είναι στο πλευρό του Χρήστου-Γεώργιου».

Το δελτίο Τύπου για τον ραδιομαραθώνιο: «Στις 26 Οκτωβρίου από τις 09:00-14:00 συμμετέχουμε στο κοινό πρόγραμμα όλων των ραδιοφώνων της Ροδόπης, για τον εξάχρονο συμπολίτη μας Χρήστο-Γεώργιο Θεοδωρίδη που χρειάζεται τη στήριξή μας στην πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του.

Ο Ραδιομαραθώνιος Aλληλεγγύης και Αγάπης θα διεξαχθεί από τα στούντιο της ΕΡΑ Κομοτηνής ενώ για τον ίδιο σκοπό θα λειτουργήσει και στούντιο εξωτερικών μεταδόσεων στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Το κοινό πρόγραμμα θα εκπέμψει ταυτόχρονα μέσω όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Ροδόπης, με σκοπό να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται ο μικρός συμπολίτης μας για να του χορηγηθεί συγκεκριμένη και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή.

Ο αριθμός λογαριασμού για να καταθέσει όποιος επιθυμεί τη δική του οικονομική βοήθεια είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ. 5353-060327-546. IBAN GR 9101723530005353060327546».

Ένα ταξίδι σωτηρίας για τον εξάχρονο Χρήστο-Γεώργιο

Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας θα μεταβεί το Νοέμβριο ο εξάχρονος Χρήστος-Γεώργιος Θεοδωρίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μόνη ελπίδα του αποτελεί η εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή στην οποία πρέπει να υποβληθεί στην Ρωσία, εάν έχει όμως τα χρήματα.

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, πατέρας του μικρού αγοριού, απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται για το ταξίδι σωτηρίας του μικρού παιδιού.

Σημειώνεται ότι μετά από αξιολόγηση από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκύπτει ότι το παιδί έχει επιληπτική εγκεφαλοπάθεια με ποσοστό αναπηρίας 70%, ψυχοκινητική καθυστέρηση με ποσοστό αναπηρίας 60%, σπαστική τετραπάρεση με ποσοστό αναπηρίας 67%, βαριά νοητική υστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 20 με ποσοστό αναπηρίας 80%, ποσοστό κινητικής αναπηρίας κάτω άκρων 67%..

Ο γιατρός σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη είναι εξειδικευμένος νευροχειρουργός σε μεγάλο ιατρικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία. Ήρθε σε επαφή μαζί του, με τη βοήθεια ενός Ελληνορώσου που διαμένει εκεί και έτυχε να γνωριστεί τυχαία στην Ελλάδα. Το παιδί θα υποβληθεί σε ειδική φαρμακευτική αγωγή και έχει την ελπίδα να θεραπευτεί».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics