Breaking News
16 Νοεμβρίου 2016

Τετάρτη σήμερα και κανείς δεν ξέρει αν το Σαββατοκύριακο θα έχουμε μπάλα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης κάνει αφιερώσεις στο μωράκι του, ΚΕΔ δεν υπάρχει, οι ομάδες είναι τρελαμένες (βάζουν διπλές προπονήσεις και μετά τις ακυρώνουν), και ξαφνικά προκύπτει η πληροφορία πως η FIFA και η UEFA ζητούν, ή για την ακρίβεια, απαιτούν, να γίνει σέντρα στους αγώνες και να πάψει η αναστολή των πρωταθλημάτων μετά το επεισόδιο με το σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης τηλεδιάσκεψης μεταξύ της FIFA, της UEFA και του επιτετραμμένου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την Ελλάδα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αναλύθηκαν διεξοδικά τα τελευταία γεγονότα.

Η FIFA και η UEFA εκφράζουν την μεγάλη τους ανησυχία για την καθυστέρηση της έκδοσης του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την φωτιά στη Χαλκιδική, κρίνουν ωστόσο αυτό δεν πρέπει να εγκλωβίσει το ποδόσφαιρο και ζητούν από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να άρει την απόφαση της αναστολής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΔΕ της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Πέμπτη και μετά από συνεννόηση με τους Κώστα Κουτσοκούμνη / FIFA / UEFA, θα ληφθεί η τελική απόφαση της έναρξης ή μη των πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Για να συνεχιστεί πάντως, η δράση, θα πρέπει έως αύριο να οριστούν διαιτητές κι έτσι ο Κουτσοκούμνης έχει εντείνει ακόμα περισσότερο τις επαφές του, ώστε να βρεθεί άμεσα ο επόμενος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του. Να σημειωθεί πως ακούγονται έντονα τα ονόματα των Ψυχομάνη και Σαραϊδάρη.

Στο μεταξύ, από την ΕΠΟ υποστηρίζουν πως ο ορισμός ξένων διαιτητών ή/και ξένου προέδρου στην ΚΕΔ θεωρείται μη πρόσφορο μέτρο, δεδομένης της εύλογης άγνοιας τους για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics