Breaking News
16 Νοεμβρίου 2016

«Παροξυσμός» επικρατεί στους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική του Europa League. Ετσι αναμένεται να είναι κατάμεστο το «ΓΣΠ» στο παιχνίδι του πρωταθλητή της Κύπρου κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, στις 8 Δεκεμβρίου.

Η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε σήμερα ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League, έχει ξεπεράσει τις 12.000.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ:

«Ενημερώνουμε ότι η προπώληση για το ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τις 12.000. Η προπώληση συνεχίζεται.» Η ομάδα της Κύπρου είναι στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου με 9 βαθμούς, δύο βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό, και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics