Breaking News
21 Ιουλίου 2016

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την ανανέωση του συμβολαίου του, μέχρι το 2020, με την Εθνική Πορτογαλίας εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμένα το νέο συμβόλαιο. Όταν επιστρέψαμε από την Γαλλία συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να τα πούμε στο Αλγκάρβε, όπου θα κάναμε διακοπές μετά από μία κουραστική εβδομάδα γεμάτη έντονα συναισθήματα. Καθίσαμε στο σπίτι πίνοντας καφέ και συμφωνήσαμε αμέσως. Μετά το παιχνίδι με την Αυστρία, κάποιοι είχαν κλονιστεί, όχι όμως και ο πρόεδρος. Ετοιμαζόμασταν για το δείπνο μας όταν ήρθε στο αυτί μου και μου είπε: 'Μην ξεχνάς ότι στηρίζομαι σε εσένα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχουμε δύο ισοπαλίες και υπάρχουν κάποιοι που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους. Όχι εγώ'. Αυτό που μου είπε με σημάδεψε» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Όσο για τους στόχους που θέτει για το μέλλον; «Στόχους; Όχι. Θέλουμε μόνο να νικάμε» ήταν η απάντηση του.

Ο Σάντος μίλησε, επίσης, και για την πρόταση που φέρεται να είχε από την Κίνα λέγοντας ότι όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να συζητήσει ενώ είχε δεσμευτεί με τους ανθρώπους της Πορτογαλίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics