Breaking News
21 Ιουλίου 2016

Ο διεθνής στόπερ είναι η εναλλακτική της ομάδας του Μάντσεστερ, αν «χαλάσει» του Μπονούτσι.

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να κινηθεί για την αποκτησή του Κώστα Μανωλά αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Λεονάρντο Μπονούτσι

Όπως είχε αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο η Γιουβέντους αρνήθηκε να μπει σε συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο για την πώληση του Λεονάρντο Μπονούτσι με αποτέλεσμα οι «σίτιζενς» να βρίσκονται σε αναζήτηση εναλλακτικής επιλογής.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «SportMediaset», ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού της Ρόμα, ενώ αναμένεται να γίνει και κίνηση για την απόκτησή του αν τελικά ναυαγήσουν οριστικά οι συζητήσεις με την «Μεγάλη Κυρία» για τον Μπονούτσι.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μανωλά, την ώρα που η παραμονή του στο «Ολίμπικο» θεωρείται αβέβαιη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics