Breaking News
08 Οκτωβρίου 2016

Τρεις αγωνιστικές είναι η ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον Μουμπάρακ Γουακάσο για την απευθείας αποβολή του, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άγιαξ, από τον Αγγλο διαιτητή, Αντρέ Μάρινερ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 7ο όμιλο του Europa League.

Ετσι ο Γκανέζος μέσος, που έχασε ήδη το ματς με τη Θέλτα, θα απουσιάσει κι από τα δύο επόμενα ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Επίσης, το πειθαρχικό όργανο ελέγχου και ηθικής της UEFA γνωστοποίησε τις πειθαρχικές αποφάσεις της για τον αγώνα με τον «Αίαντα», επιβάλλοντας στους «πράσινους» πρόστιμο 61.000 ευρώ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ

Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τον Αντρέα Στραματσιόνι από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα στην έδρα του Πανελευσινιακού. Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Λεντέσμα και Ρέις, αλλά οι Ζέκα-Κουλιμπαλί συμμετείχαν κανονικά.
Ο Ρέις είχε μια ενόχληση στον δικέφαλο και αποχώρησε προληπτικά, ενώ οι Κοτσόλης, Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, Τελάντερ και Λεντέσμα απουσίασαν με άδεια, όπως και οι Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο και Εμποκού, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.
Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Παπανικολάου, Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος, Πίσπας και Μπουζούκης από την ομάδα Νέων. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι στην Ελευσίνα, στο γήπεδο «Ρουμελιώτης», η οποία είναι:
Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Ιβανόφ, Ρινάλντι. Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος και Σερβιλάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics