Breaking News
17 Οκτωβρίου 2016

Η UEFA γνωστοποίησε τα ονόματα των διαιτητών που ορίστηκαν για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στους ομίλους του Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστάνα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα σφυρίξει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ με βοηθούς τους Μάικ Πίκελ και Γιαν Σέιντελ.

Στη Λιέγη και τη συνάντηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ θα βρεθεί ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ιγκόρ Πόλις και Μάρτσιν Μπόνιεκ.

Στο ματς του Αζερμπαϊτζάν ανάμεσα στην Καραμπάχ και τον ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι ο Ισραηλινός Αλόν Γιέφετ, με βοηθούς τους Ντάνι Κράσικοφ και Νίσαν Νταβίντι.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics