Breaking News
04 Νοεμβρίου 2016

Εκτός Europa League τέθηκε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός από την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων μετά την αποψινή του βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης με 0-3 στο «Απόστολος Νικολαΐδης.

Το γκολ του Σισέ στο 61΄ και του Μπελφοντίλ στο 75΄, 93΄ χάρισαν μεγάλη τη νίκη τους Βέλγους, που έφτασαν στους 5 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» με μόλις έναν για να περάσουν θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα». Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Εμποκού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77΄.

ΠΑΟΚ-Καραμπάχ 0-1

Δυσκολεύει αφάνταστα το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους «32» του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε απόψε στην Τούμπα από την Καραμπάχ με 1-0, για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες από τους Αζέρους, και με 4 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια στον 10ο όμιλο θα πρέπει να πάρει βαθμούς και στα δύο ματς που ακολουθούν (Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς) για να ελπίζει. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μίτσελ στο 69΄. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics