Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Φεβρουαρίου 2016

Στην ομάδα της Λαμίας θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα δύο Κρητικοί ποδοσφαιριστές που παρέμεναν χωρίς ομάδα μιαα ημέρα πριν τη λήξη και της έξτρα μεταγραφικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα οι Λευτέρης Γιαλούσης και Νικομανώλης Νύκταρης που αποχώρησαν τον Ιανουάριο από Εργοτέλη και Α.Ο Χανιά αντίστοιχα ανακοινώθηκαν σήμερα (11/2) από την ομάδα της Φθιώτιδας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (18/07/1985) αμυντικό Ελευθέριο Γιαλούση ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη. Επίσης ανακοινώνει την αρχή της συνεργασίας της με τον 23χρονο (04/09/1992) μεσοεπιθετικό Νικομανώλη Νύκταρη με προηγούμενη ομάδα τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics