Breaking News
24 Απριλίου 2016

Τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μέσα στο 2016 γεύτηκε ο ΑΟ Χανιά.

Οι Κρητικοί μετά από πέντε μήνες πήραν τρίποντο κόντρα στη Ζάκυνθο με 1-0. Η ομάδα του Θωμά Γράφα έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και με νίκη την Μεγάλη Τετάρτη επί του Πανελευσινιακού θα μπορεί άφοβα να σχεδιάσει το μέλλον της στη Football League της νέας περιόδου. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στο 87' ο Γκέσιος με σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.


ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Σάντερσον (74' Παλάτσιος), Νάκας (49' Καμινιώτης), Χατζηλιάδης, Τσούτσης (25' Δεινόπαπας), Γκέσιος.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ζέλιος (67' Γραικός), Βοσναλίδης, Πεχλιβανόπουλος, Κουρέλλας, Κάρδαρης (64' Μεντούρ), Κρολ.

dokari.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics