Breaking News
24 Απριλίου 2016

Πανελευσινιακός και Κισσαμικός σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να απειλούν αρχικά στο 23’ με τον Πλαβούκο και τους κρητικούς να απαντάνε με το δοκάρι του Γιαννίτση 12 λεπτά αργότερα.

AdTech Ad

Οι ευκαιρίες συνεχίζονταν εκατέρωθεν ωστόσο τα γκολ δεν έρχονταν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει 0-0. Στο 76΄ ο Πανελευσινιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Λίτσου με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ στο 15' του αγώνα ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι λόγω έντασης που υπήρχε στις κερκίδες ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (73΄Κωνσταντινίδης), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Κακαράς, Λίτσος, Ναούμ (39΄Πόυρνος), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Βαϊσχάιμερ (65΄Τσολακίδης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Πότσι (71΄Μάνιας), Αυγενικού, Ποκόνγκ, Μάντζης (84΄Τσοντάκης), Σκραπάρας (74΄Σαπαλίδης).

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics