Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Με εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά συνόδευσε την επιστροφή της στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία η Κέρκυρα, καθώς η ομάδα των Χανίων πέρασε με 1-0 από το νησί των Φαιάκων, στον εναρκτήριο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος.


Για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη σεζόν, ήταν η πρώτη πρεμιέρα από τότε που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Τη μοίρα του αγώνα σφράγισε μόλις στο 11ο λεπτό ο Γιακουμάκης, που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης όταν στη σέντρα του Αποστολόπουλου ο Βενέτης έκανε λάθος και ο επιθετικός του Πλατανιά εκτέλεσε από κοντινή απόσταση τον Κουτζαβασίλη.
Οι Κρήτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν άλλες δύο καλές στιγμές, με τον Γιακουμάκη στο 15΄ και τον Μανούσο στο 21΄, απέναντι σε μια Κέρκυρα που απείλησε μόλις στο 41ο λεπτό, όταν ο Σωτηρίου είπε «όχι» στον Επστάιν.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά τότε ήταν η ώρα του τερματοφύλακα του Πλατανιά, που ήταν σταθερός και αποτελεσματικός αποκρούοντας το σουτ του Κόντου (51΄), κι ενώ στο 47΄ το σουτ του Βάντερσον πέρασε μόλις άουτ, στις δύο καλύτερες στιγμές του β΄ 45λεπτου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics