Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Με άκρως πειστική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Οι «πράσινοι» με το... καλημέρα στο πρωτάθλημα φρόντισαν να αποδείξουν ότι εφέτος είναι αποφασισμένοι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν, δημιούργησαν πολλές φάσεις στην περιοχή του Λεβαδειακού κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης με τον Άγιαξ στους ομίλους του Europa League.
Ομάδα που «γέμιζε» όλο το γήπεδο, που δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να αναπτυχθεί, με κάθετο ποδόσφαιρο και εξαιρετική ανάπτυξη ήταν ο Παναθηναϊκός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Έχει περάσει πάρα πολύ μεγάλο διάστημα που οι φίλοι του «τριφυλλιού» είδαν μία τόσο... μεστή από όλες τις απόψεις εμφάνιση της ομάδας τους. Οι «πράσινοι» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Μπήκαν στο ματς και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Λεντέσμα, όπως και τους Γουακάσο, Ζέκα, οι οποίοι «χόρευαν» στη μεσαία γραμμή (ο δεύτερος περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι), ενώ ο Μέστο έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Παναθηναϊκός έδωσε από την αρχή το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, που δε μπορούσε να ακολουθήσει ο Λεβαδειακός. Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς βρίσκονταν από τη μεσαία γραμμή και πίσω μη μπορώντας να κάνουν παιχνίδι και να τροφοδοτήσουν τον Μάντζιο, ο οποίος «εξαφανίστηκε».
Το γρήγορο γκολ (στο 8΄) με το πέναλτι του Λεντέσμα (το κέρδισε ο Μπεργκ από μαρκάρισμα του Μαχαίρα) έδιωξε το άγχος από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπεργκ, πριν ο τελευταίος με ασίστ δώσει την ευκαιρία στον Γουακάσο στο 37΄ να πετύχει το 2-0 και να βάλει τις βάσεις για το άνετο «τρίποντο».
Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι συνέχισε σχεδόν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52΄ με τον Ιμπάρμπο (νικήθηκε από τον Ναμάσκο στο τετ-α-τετ που είχαν) και στο 74΄ έφτασε στο 3-0 με το πλασέ του Λέτο σε άδεια εστία, μετά από το εξαιρετικό γύρισμα του Μέστο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics