Breaking News
21 Ιανουαρίου 2017

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Καυτανζολείου μεταξύ του Ηρακλή και της Βέροιας για την 17η αγωνιστική της Super League. 



Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν έτσι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το μέλλον τους στη διοργανωση να κρίνεται πλέον πολύ δύσκολο. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 51΄ ο Στάμου, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59΄ με τον Λινάρδο. Ο Ηρακλής έχει 8 βαθμούς και η Βέροια 13.
Διαιτητής: Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας)

Κίτρινες: Ρούσσος / Μπαλάφας, Κάλβο

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης):
 Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος (71΄ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Δώνης, Αγγελόπουλος, Πασάς, Λεοζίνιο (82΄ Λουκίνας), Περόνε.


ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Μπαλάφας, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (71΄ Κάλβο), Μπελαΐντ (46΄ Άρσε), Καπετάνος, Λινάρδος, Σαρπόνγκ (86΄ Μελίσσης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics