Breaking News
24 Μαΐου 2017
Το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε την αφαίρεση 3 βαθμών στον Ηρακλή για τις οφειλές στον Νίκο Πουρτουλίδη, με τον «Γηραιό» να υποβιβάζεται και τον Λεβαδειακό να μένει στα «σαλόνια»!
 
Τον περασμένο Ιανουάριο, είχε αποφασιστεί αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα οφειλόμενα στον παίκτη, όμως στην συνέχεια αυτοί επιστράφησαν καθώς οι δύο πλευρές προέβησαν σε διακανονισμό.
Η Σούπερ Λιγκ όμως κλήθηκε να επανεξετάσει το ζήτημα μετά από αίτημα του Λεβαδειακού, που ισχυρίστηκε ότι η εξόφληση έγινε εκπρόθεσμα, με το Δ.Σ. να αποφασίζει σήμερα Τετάρτη την εκ νέου αφαίρεση των τριών πόντων.
Αν δεν προκύψει κάποια νέα εξέλιξη στο ζήτημα, μετά από την σημερινή απόφαση ο Ηρακλής υποβιβάζεται στην Football League και οι Βοιωτοί μένουν στην κατηγορία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics