Breaking News
21 Ιουνίου 2017

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός, βλεποντας ότι οι «πράσινοι» δεν έκαναν πίσω στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Αλ Αΐν αποφάσισε να έρθει σε «μετωπική σύγκρουση» με το «τριφύλλι». Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε προσφυγή κατά των «πρασίνων», διεκδικώντας με τον τρόπο αυτό την ελευθερία του για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Εμιράτων.

Πλέον οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές οδηγούνται στα άκρα, καθώς κανείς από την ΠΑΕ δεν περίμενε αυτή τη στάση μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων από το απόγευμα της Τρίτης, με τον Σουηδό να διεκδικεί και τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics