Breaking News
30 Ιουνίου 2023

Super League: Στις 18 Αυγούστου σέντρα στο Πρωτάθλημα, 18 Μαϊου ο τελικός κυπέλλου


Εγκρίθηκαν οι αποφάσεις της Super League απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως οριστικά στις 18 Αυγούστου θα έχουμε σέντρα στη Super League.

Αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου τώρα, αυτός θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου, χωρίς όμως να έχει παρθεί απόφαση για την έδρα διεξαγωγής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Ενέκρινε τις αποφάσεις-εισηγήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που συνεδρίασε νωρίτερα και η οποία έλαβε τις εξής αποφάσεις:

-Ενέκρινε ομόφωνα τις ημερομηνίες έναρξης και διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου 2023, συμπεριλαμβανομένης και της Παρασκευής 18 Αυγούστου 2023.

-Ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για διεξαγωγή του Τελικού της επόμενης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18 Μαΐου 2024 και τη λήψη απόφασης για την έδρα σε επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 29/06

 

 

 

 

Τεράστια επιτυχία αποτελεί για τον Γιώργο Βαρβεράκη η πρόσφατη πρόκριση της Ηρούς Μηλάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics