Breaking News
31 Αυγούστου 2016

Την τελευταία στιγμή και χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, η ΕΠΟ αποφάσισε να ματαιώσει τη συνάντηση του κλιμακίου της FIFA – UEFA με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. 

Ωστόσο, όπως τόνισε στους εκπροσώπους των ομάδων ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ότι και να κάνει η ΕΠΟ. 

«Ό,τι και να γίνει ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Βάσει καταστατικού και κανονισμών δεν μπορούμε να το δεχθούμε το ραντεβού, αφού δεν είναι παρούσα η ΕΠΟ. Λυπούμαστε γι' αυτό, δεν θέλαμε μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά» ανέφερε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics