Breaking News
28 Απριλίου 2018

Τα γενέθλια του είχε  ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος έκλεισε τα 29 του χρόνια και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν τον ξέχασε. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, μια τούρτα, περίμενε τον αρχηγό του ΟΦΗ στα …αποδυτήρια και ο ίδιος έσβησε με χαρά τα κεράκια παρουσία των συμπαικτών του.

 

Για τον Ανέστη αυτή η χρονιά, είναι σημαντική, καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας (έκανε την κόρη), ενώ είναι πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ.

«Χρόνια πολλά Αρχηγέ! Να είσαι γερός και δυνατός και να μείνεις αρκετά ακόμη χρόνια μαζί μας» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον 29χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος διανύσει την Τρίτη του χρονιά στην ομάδα και έχει ήδη πανηγυρίσει μια άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική και πάει για τη δεύτερη και πιο σημαντική.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τα ζαχαροπλαστεία Πλατάκης στις Πατέλες για την προσφορά της τούρτας στα γενέθλια των παικτών του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics