Breaking News
29 Απριλίου 2018

Χρειαζόταν ένα βαθμό, για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Πήρε όμως και τη νίκη και έτσι εκτός απο την άνοδο, ο ΟΦΗ είναι πλέον το μεγάλο φαβορί και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football league.

 

Μετά από τρία χρόνια περιλάνησης στην Γ’ και την Β’ Εθνική, ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Με γκολ-πέναλτι του Θανάση Ντίνα (το κέρδισε η χρυσή αλλαγή του ΟΦΗ, ο Κοέλιο), ο ΟΦΗ πανηγύρισε το διπλό στην Καλαμαριά, και έδωσε τέλος στην αγωνία των φιλάθλων, σε ότι αφορά την άνοδο.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και με πολύ ζέστη, ο ΟΦΗ έκανε αυτό που χρειαζόταν για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Πριν σκοράρει είχε μεγάλες φάσεις με τον Βουό, τον Ντίνα και τον Κουτσιανικούλη.

Ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές από τη στιγμή που η Καλαμαριά, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμαραντίδη στο 70’, καθώς χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντίνα.

Αυτή η φάση ήταν η μοναδική παραφωνία σε ένα παιχνίδι, με ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Φίλαθλοι του ΟΦΗ και της Καλαμαριάς, φωτογραφήθηκαν μαζί πριν το παιχνίδι, ενώ μέσα στο ματς, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έπαιξαν πολλές δορές το «φέρ-πλέι».

Ο ΟΦΗ με παίκτη περισσότερο, κυνήγησε το γκολ, που θα του έδινε τη νίκη και το κατάφερε στο 78’.

Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε ωραία πάσα στον Κοέλιο, ο οποίος πρόλαβε τον τερματοφύλακα, ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι.

Ο Ντίνας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο ΟΦΗ στο 93’ με τον Κοέλιο είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, αλλά και οι γηπεδούχοι στο 95’ είχαν μια καλή στιγμή με τον Βεργώνη να πλασάρει άουτ από καλή θέση.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, έφερε πανηγύρια από τους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς μια δύσκολη χρονιά στέφθηκε με επιτυχία και η ομάδα πέτυχε το στόχο της.

Ο ΟΦΗ πέρασε τρία δύσκολα χρόνια σε Γ' και Β' Εθνική, αλλά επιτέλους επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Θεοδώρου (Πιερίας)
4ος: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

H ενδεκάδα του Απόλλωνα Πόντου (Δημήτρης Καλαιτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμμελίδης, Καλογέρης (86' Καλαιτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης (+90 Λιόνης), Βλαχομήτρος (67' Ηλιάδης), Σαμαράς.

Στον πάγκο οι: Παπουτσής, Ηλιάδης, Καλαιτζίδης, Τσεμπερίδης, Καπιας, Λιόνης, Κυβελίδης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):  Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Βουό, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (76' Κοέλιο), Κοιλιάρας (37' λ.τ. Αργυρόπουλος), Μπολάκης, Μαχαίρας (58' Παπαστεριανός), Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Γιαγκιόζης, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Κοέλιο, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Περογαμβράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics