Breaking News
03 Ιουλίου 2020

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή οι Κρητικοί για το Σαββατιάτικο ματς (9:30μ.μ.). Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμών οι δύο κορυφαίοι ακραίοι της σεζόν για την ομάδα του Σίμου.

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (4/7 9:30μ.μ.). Το ματς που θα διεξαχθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης», βρίσκει τους Κρητικούς με διάθεση για να κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ, έχοντας παράλληλα και προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Οι Σεμέδο και Τσιλιανίδης όπως ήταν γνωστό δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του Γιώργου Σίμου σε αυτό το ματς. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες και έτσι ο ΟΦΗ θα στερηθεί εκ νέου τις υπηρεσίες των δύο κορυφαίων ακραίων του μέσα στη σεζόν.

Αμφότεροι έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση, κάτι που έγινε και με τον Φελίπε Σόουζα. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι:

Σωτηρίου, Whalley, Νάστος, Βαφέας, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Braun, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Vaz, Nabi, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Μάνος, Figueiredo.

onsport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics